*Livrare gratuită la toate produsele
Luni -Vineri de la 09:00 la 22:00

Cu o experienta de peste 20 de ani neintrerupta in productia de mobilier si cu un parcurs stabil si ferm in decursul anilor, firma Mobex a reusit sa isi indeplineasca cu succes obiectivele, adunand pas cu pas experienta, dezvoltand credibilitate. Efectele acestei bune dezvoltari este dovada de stransa colaborare si increderea care am cultivato, atat cu furnizorii cat si cu beneficiarii produselor noastre.

Apreciem natura si o tratam cu respect. De aceea pentru noi lemnul semnifica mai mult decat materie prima. Respectul si aprecierea se reflecta in fiecare moment in care lemnul se afla in mainile noastre. Suntem atenti ce si cum imbinam cand ne referim la productia de mobilier din lemn masiv cu elemente din metal, sticla sau piele – atunci cand este nevoie. Astfel reusim sa obtinem cele mai bune combinatii de lemn-metal, lemn-sticla, lemn-piele si lemn-metal-sticla-piele. Rezultatele sunt obtinute si cu ajutorul dezvoltarii tehnologice de care dispunem si porneste de la debitarea cherestelei, uscare, prelucrari primare pana la prelucrari de inalta precizie cu ajutorul utilajelor robotizate.

Profesionalismul si respectul cu care tratam lemnul asigura garantia unor produse de calitate si cu o durabilitate crescuta in exploatare

Tinand cont de tendinta pietei si anume aceea de personalizare a produselor dispunand de propria linie tehnologica de productie venim in intampinarea clientilor cu produse personalizate dupa nevoile si gustul fiecaruia: dimensiuni, culori, combinatii dupa preferinte; astfel, fiecare produs poate fi considerat unicat datorita innobilarii lemnului prin interventia manuala a omului asupra texturii naturale.
Produsele de calitate si bine realizate sunt pasiunea noastra.