*Livrare gratuită la toate produsele
Luni -Vineri de la 09:00 la 22:00

In calitate de cumparator vi se ofera posibilitatea returnarii produselor cumparate de pe www.mobexfurniture.com in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoit sa justificati decizia de returnare si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor, conform Ordonentei Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat sau sa contina urme vizibile de folosire.

Daca produsul returnat este deteriorat, prezinta urme de uzura, zgarieturi,lovituri sau lipsa accesorii din pachet si nu poate fi vandut ca nou ne rezervam dreptul de a accepta\refuza returnarea produsului.

Clientul trebuie să solicite formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0754645909 de Luni până Vineri în intervalul 9.00 – 13.00 sau prin e-mail la-[email protected]

Formularul de returnare trebuie completat cel tarziu în a 14-a zi calendaristică oferita legal. Formularele completate după această perioadă nu sunt valabile.

Nu se pot returna produsele realizate la comanda după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform articolului 16, punctul c, din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 30 de zile de la data returnarii produsului.